Velünk a Város: Eddig hol volt Tóth-Szántai József?

Megosztás

Az elmúlt időszak eseményei sem gátolják meg abban Mészáros Lőrincet és a Fideszt, hogy a számukra igazán fontos dolgokkal foglalkozzon – írja közleményében a Velünk a Város frakció.

Ahogyan arról lapunk is beszámolt, a Fidesz elismerte, hogy Tóth-Szántai József és a Pont Mi nevű szervezet mögött valójában a ők állnak.

Mint azt a Velünk a Város írja, Tóth-Szántai József Mészáros Lőrinc embere. “A városban ismert Rádio M műsorvezetője Mészáros Lőrinc üzleti köreitől kapja és nekik termeli a pénzt. A „Rádió Mészáros” által használt frekvencián ugyanis Mészáros Lőrinc üzleti köreihez tartozó rádióhálózatot működtető társaság sugároz.”

A közlemény kitér az őt támogató civil szervezetre is.

“A Fidesz támogatta álcivil szervezettől sokat elmond, hogy a „Rádió Mészáros” műsorvezetője lakásán működik, aki a szervezet elnökeként saját magát indítja polgármesterjelöltnek.”

A frakció hangsúlyozza, hogy az elmúlt öt évben egyszer sem látták a jelöltet bármilyen városépítő tevékenységet folytatni. Egyetlen civil kezdeményezésben sem vett részt, neve nem kötődött semmilyen városi rendezvényhez, eseményhez. Azelőtt, hogy a propagandaminisztérium ráborította volna a közpénzt, semmit nem tudtak róla. Két hónapja viszont látványos Miskolc-rajongás lett rajta úrrá.

Ezt követően olyan költői kérdéseket is intéznek a fideszes jelölthöz, mint például tisztában van-e azzal, hogy a Fidesz megroppant, korrupt önkényuralmi rendszerének és legnagyobb harácsolójának képviselőjeként mire szeretné rávenni a miskolciakat? Miért akarja a pedofiliát szavakban elítélő, tettekben viszont a gyermekek elleni szexuális bűncselekményeket eltussoló erkölcstelen, gyermekbántalmazó világot hozni Miskolcra? Apaként felteszi-e a kérdést: Miskolc mivel érdemelte ki, hogy a pedofiliát a Fidesz legfelső szintjén támogató, még a református egyházat is bemocskoló politikai erő képviselőjeként jelenjen meg?”

Fotó: Tóth-Szántai József

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek